03-31-2013, 01:53 AM
#1
User Info
I'm getting the following message when trying to connect to the forum using Tapatalk HD on an iPad.

Cannot connect to forum.
This forum is either restricting access from Tapatalk HD or the installed Tapatalk HD plugin is not working. Please contact your forum administrator.

It was working fine yesterday and I can access other forums today using Tapatalk. Anybody else experiencing access issues?

0 40
Reply
 03-31-2013, 04:04 AM
#2
  • TimS
  • Junior Member
User Info
Working fine for me.

1 13
Reply
 03-31-2013, 06:50 AM
#3
User Info
Working fine for me too (sent from my phone using tapatalk)

15 222
Reply
 03-31-2013, 08:16 AM
#4
  • freddy
  • Senior Member
  • San Diego, California, U.S.A.
User Info
I understand the site was down briefly earlier today. Why not try Tapatalk again and see if it works now?

2 11,211
Reply
 03-31-2013, 09:01 AM
#5
User Info
Up and running again now folks. Must have been a temporary problem. Thanks.


Sent from my iPad using Tapatalk HD

0 40
Reply
 03-31-2013, 10:25 AM
#6
User Info
The whole site was down this night and morning - Danish/European time.

22 5,043
Reply
 12-27-2013, 09:04 PM
#7
User Info
My "participated" doesn't work on tapatalk. Shows blank or zero topics participated in.

0 22
Reply
 12-28-2013, 12:51 PM
#8
User Info
the site itself went down or tapatalk wasn't working?

sorry, I'm feeling under the weather and wasn't online after I got home from work last night.

40 5,830
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)