03-03-2012, 05:42 AM
#1
User Info
love the new look, format etc.

but where is the "view unread posts" or "view my pots" links?

they were nice to quickly pop in and see what was new

8 2,718
Reply
 03-03-2012, 05:46 AM
#2
User Info
Click on you username, in the top right corner of the page. A few options should pop up.
"View new posts" is one of them. Wink

2 5,527
Reply
 03-03-2012, 06:17 AM
#3
User Info
(03-03-2012, 05:46 AM)oversaturn Wrote: Click on you username, in the top right corner of the page. A few options should pop up.
"View new posts" is one of them. Wink


there we go Tongue

Thanks Super Moderator. much appreciated.


8 2,718
Reply
 03-03-2012, 10:13 AM
#4
User Info
Unfortunately, those links on the drop-down menu all just take me to my account summary, showing only my threads. None of them go anywhere else, such as "unread posts." In addition, if I'm at all slow about moving my cursor down, all the links disappear very fast, before I can use them. I don't know if that is due to a site problem or my computer.

183 12,002
Reply
 03-03-2012, 10:14 AM
#5
User Info
(03-03-2012, 10:13 AM)churchilllafemme Wrote: Unfortunately, those links on the drop-down menu all just take me to my account summary, showing only my threads. None of them go anywhere else, such as "unread posts." In addition, if I'm at all slow about moving my cursor down, all the links disappear very fast, before I can use them. I don't know if that is due to a site problem or my computer.

clicking on view new posts/today's posts takes me to a page with all the new posts and today's posts without issue.

40 5,830
Reply
 03-03-2012, 10:16 AM
#6
User Info
(03-03-2012, 10:14 AM)andrewjs18 Wrote:
(03-03-2012, 10:13 AM)churchilllafemme Wrote: Unfortunately, those links on the drop-down menu all just take me to my account summary, showing only my threads. None of them go anywhere else, such as "unread posts." In addition, if I'm at all slow about moving my cursor down, all the links disappear very fast, before I can use them. I don't know if that is due to a site problem or my computer.

clicking on view new posts/today's posts takes me to a page with all the new posts and today's posts without issue.

Not for me. So it must be my computer.

183 12,002
Reply
 03-03-2012, 10:17 AM
#7
User Info
(03-03-2012, 10:16 AM)churchilllafemme Wrote:
(03-03-2012, 10:14 AM)andrewjs18 Wrote:
(03-03-2012, 10:13 AM)churchilllafemme Wrote: Unfortunately, those links on the drop-down menu all just take me to my account summary, showing only my threads. None of them go anywhere else, such as "unread posts." In addition, if I'm at all slow about moving my cursor down, all the links disappear very fast, before I can use them. I don't know if that is due to a site problem or my computer.

clicking on view new posts/today's posts takes me to a page with all the new posts and today's posts without issue.

Not for me. So it must be my computer.

did you try it from a different browser?

40 5,830
Reply
 03-03-2012, 10:18 AM
#8
User Info
(03-03-2012, 10:17 AM)andrewjs18 Wrote: did you try it from a different browser?

No, I'll try that a little later.

183 12,002
Reply
 03-03-2012, 10:20 AM
#9
User Info
(03-03-2012, 10:18 AM)churchilllafemme Wrote:
(03-03-2012, 10:17 AM)andrewjs18 Wrote: did you try it from a different browser?

No, I'll try that a little later.

I know that that drop down uses javascript so make sure it's enabled.

but if you're able to click the down arrow, javascript should already be enabled on your browser.

40 5,830
Reply
 03-03-2012, 10:34 AM
#10
User Info
Javascript is enabled. I tried the site on my wife's machine running Win XP Pro with IE8, and it works fine there. So the problem apparently lies with my Win 7 system and IE9.

OK, now it works. All I had to do was click the Compatibility View icon at the top of my page when I returned to the site. Easy fix.

183 12,002
Reply
 03-03-2012, 12:29 PM
#11
User Info
(03-03-2012, 10:34 AM)churchilllafemme Wrote: Javascript is enabled. I tried the site on my wife's machine running Win XP Pro with IE8, and it works fine there. So the problem apparently lies with my Win 7 system and IE9.

OK, now it works. All I had to do was click the Compatibility View icon at the top of my page when I returned to the site. Easy fix.

good deal. now if only IE started accepting code that works on all the other browsers out.... :@

40 5,830
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)