03-03-2012, 07:27 AM
#1
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
Am I the only user with an active "Warning Indicator"?Huh

[attachment=120]

Despite it currently indicating a warning level of 0%, a scan of other users' posts reveals it's absence from their profile boxes.

Am I especially targeted?Angel

EDIT: It would appear also that I can't see attachments I've added (new or old). I recall seeing that viewing attachments was a noted bug in another Thread, but I've also noticed that users seem to be posting pics without issues. Again, am I alone in this?Blush

EDITED EDIT: Also if the warning indicator is to be a constant feature for all users, perhaps an explanation governing the rules relating to its use might be appreciated by all.


(03-03-2012, 07:27 AM)ben74 Wrote: It would appear also that I can't see attachments I've added (new or old).
Strange, I couldn't see this latest attachment when I first posted, but upon revisiting the thread it has appeared! (Still can't see earlier attachments however)

91 17,851
Reply
 03-03-2012, 07:46 AM
#2
  • bullgoose
  • The Enabler
  • Redondo Beach, California, U.S.A
User Info
The warning indicator is active for everyone. I am not sure why you could not view attachments. Were they loaded directly from your computer or a service?

45 16,352
Reply
 03-03-2012, 07:52 AM
#3
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
(03-03-2012, 07:46 AM)bullgoose Wrote: The warning indicator is active for everyone.

OK, but I can't see it on any other user's profile next to their posts.

(03-03-2012, 07:46 AM)bullgoose Wrote: I am not sure why you could not view attachments. Were they loaded directly from your computer or a service?

Directly from my computer. To clarify, I can't see pictures I attached prior to the "face lift."

91 17,851
Reply
 03-03-2012, 08:21 AM
#4
  • bullgoose
  • The Enabler
  • Redondo Beach, California, U.S.A
User Info
(03-03-2012, 07:52 AM)ben74 Wrote:
(03-03-2012, 07:46 AM)bullgoose Wrote: The warning indicator is active for everyone.
OK, but I can't see it on any other user's profile next to their posts.

I can see it on everyone's but I am logged in as an administrator. I am guessing that non-administrators or mods can only see their own warning level. I will need to check into this to be sure though.


45 16,352
Reply
 03-03-2012, 09:27 AM
#5
  • greyhawk
  • Senior Member
  • Southern California
User Info
I noticed this as well. What and/or who is it warning about?

52 788
Reply
 03-03-2012, 10:06 AM
#6
  • bullgoose
  • The Enabler
  • Redondo Beach, California, U.S.A
User Info
It is an administrative feature and nothing for you to worry about. It helps the mods monitor is there happens to be a habitual troublemaker.

45 16,352
Reply
 03-03-2012, 10:13 AM
#7
User Info
the warning indicator is probably something we'll be removing soon.

as for the attachments, that is a known bug with the merge software where they don't always reattach properly.

for the ones you cannot see, it's probably because they were attached while the forum was still running on phpbb and then got screwed up after the move. really, the best way to fix them it to remove the attachment and then reupload them.

40 5,830
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)