09-18-2014, 04:38 AM
#1
User Info
Am confused! I go to a member and select to send them an email. I get a subject header and text header, but cannot type anything into either. Could some kind soul please offer instructions?

Thanks, John

3 543
Reply
 09-18-2014, 05:00 AM
#2
  • Johnny
  • MODERATOR EMERITUS
  • Wausau, Wisconsin, USA
User Info
John - Andrew is out of town on vacation but will return on the 21st. Hopefully he will have an answer to your question.

175 23,752
Reply
 09-18-2014, 01:32 PM
#3
User Info
Thank you, Johnny. I got done what I needed to get done by pm so no immediate hurry. However, would like to know how it works.

3 543
Reply
 09-20-2014, 10:57 AM
#4
User Info
(09-18-2014, 01:32 PM)john parker Wrote: Thank you, Johnny. I got done what I needed to get done by pm so no immediate hurry. However, would like to know how it works.

does this happen to all users or just a specific user?

40 5,830
Reply
 09-20-2014, 04:39 PM
#5
User Info
(09-20-2014, 10:57 AM)andrewjs18 Wrote:
(09-18-2014, 01:32 PM)john parker Wrote: Thank you, Johnny. I got done what I needed to get done by pm so no immediate hurry. However, would like to know how it works.

does this happen to all users or just a specific user?

I tried two different members; first was the one that didn't work initially and then I tried another just to be sure it wasn't just the initial one. Same results on both: nothing will type in.

3 543
Reply
 09-21-2014, 01:15 PM
#6
User Info
(09-20-2014, 04:39 PM)john parker Wrote:
(09-20-2014, 10:57 AM)andrewjs18 Wrote:
(09-18-2014, 01:32 PM)john parker Wrote: Thank you, Johnny. I got done what I needed to get done by pm so no immediate hurry. However, would like to know how it works.

does this happen to all users or just a specific user?

I tried two different members; first was the one that didn't work initially and then I tried another just to be sure it wasn't just the initial one. Same results on both: nothing will type in.

I cannot duplicate this.

I just sent an e-mail through the forum software to a test account and my regular account without any issues.

have you tried a different browser or a different computer?

40 5,830
Reply
 09-22-2014, 10:04 AM
#7
User Info
(09-21-2014, 01:15 PM)andrewjs18 Wrote:
(09-20-2014, 04:39 PM)john parker Wrote:
(09-20-2014, 10:57 AM)andrewjs18 Wrote: does this happen to all users or just a specific user?

I tried two different members; first was the one that didn't work initially and then I tried another just to be sure it wasn't just the initial one. Same results on both: nothing will type in.

I cannot duplicate this.

I just sent an e-mail through the forum software to a test account and my regular account without any issues.

have you tried a different browser or a different computer?
Andrew, I have not tried a different browser nor a different computer. I certainly will, however. To reiterate what occurred, I go to a member's name, which brings up send a pm and send an email. When I select email I get a screen that indicates subject and text, but I can type nothing into either. It just doesn't take anything. No cursor, no movement, nothing.

Ooops! Just went to email myself, and it typed in! So I tried Andrew and it typed in! Now instead of just the subject and text fields, there is an actual box with them to type in which there wasn't before. I have no idea what went wrong, but apparently it works now without having to try another browser or computer.

3 543
Reply
 09-22-2014, 11:00 AM
#8
User Info
(09-22-2014, 10:04 AM)john parker Wrote:
(09-21-2014, 01:15 PM)andrewjs18 Wrote:
(09-20-2014, 04:39 PM)john parker Wrote: I tried two different members; first was the one that didn't work initially and then I tried another just to be sure it wasn't just the initial one. Same results on both: nothing will type in.

I cannot duplicate this.

I just sent an e-mail through the forum software to a test account and my regular account without any issues.

have you tried a different browser or a different computer?
Andrew, I have not tried a different browser nor a different computer. I certainly will, however. To reiterate what occurred, I go to a member's name, which brings up send a pm and send an email. When I select email I get a screen that indicates subject and text, but I can type nothing into either. It just doesn't take anything. No cursor, no movement, nothing.

Ooops! Just went to email myself, and it typed in! So I tried Andrew and it typed in! Now instead of just the subject and text fields, there is an actual box with them to type in which there wasn't before. I have no idea what went wrong, but apparently it works now without having to try another browser or computer.

that's good to hear.

40 5,830
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)