08-07-2012, 08:47 PM
#1
User Info
I have been getting this error quite often today, the last time about five minutes ago. Refreshing the browser page once, sometimes twice, clears the problem. It does not seem to be browser specific, and was observed both with Firefox and Google Chrome.

   

I just wanted to let you know in case there is something wrong that needs fixing. Hope this helps!

0 303
Reply
 08-07-2012, 09:24 PM
#2
  • freddy
  • Senior Member
  • San Diego, California, U.S.A.
User Info
I've been having the same problem. The site has become very slow. Oh well, I'm going to sleep soon. All will be resolved by morning. Biggrin

2 11,211
Reply
 08-07-2012, 09:31 PM
#3
User Info
chatting with our host now..

40 5,830
Reply
 08-07-2012, 09:33 PM
#4
User Info
I've seen this error on Safari as well. As was mentioned a couple reloads clears it usually.

Page loading speeds always seem hit or miss for me. Some good days, some bad even when other sites load as usual.

31 7,914
Reply
 08-07-2012, 09:45 PM
#5
User Info
(08-07-2012, 09:33 PM)SharpSpine Wrote: I've seen this error on Safari as well. As was mentioned a couple reloads clears it usually.

Page loading speeds always seem hit or miss for me. Some good days, some bad even when other sites load as usual.

I've found a few mysql queries that are taking a bit to run.

I'm looking for a fix now...

40 5,830
Reply
 08-07-2012, 10:52 PM
#6
User Info
I've made some changes.

let me know if you guys are having anymore issues.

40 5,830
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)