08-27-2012, 07:37 AM
#1
User Info
I got the following message a couple of minutes ago after surfing to shavenook.com:

"502 Bad Gateway

cloudflare-nginx"

I tried again and got the same message. After 15-20 seconds, the browser displayed The Shave Nook home page. Everything seems OK now, but I just thought you would like to know.

0 303
Reply
 08-27-2012, 08:22 AM
#2
User Info
looks like a temporary hiccup on the cloudflare network.

40 5,830
Reply
 08-27-2012, 11:44 AM
#3
  • freddy
  • Senior Member
  • San Diego, California, U.S.A.
User Info
And here I thought it alllllllll went away for everybody because I was error free both yesterday and the day before. Huh

2 11,211
Reply
 08-28-2012, 07:43 PM
#4
User Info
No so lucky, Freddy. We are talking about computers, after all! Hee hee.

75 20,883
Reply
 08-28-2012, 07:52 PM
#5
  • freddy
  • Senior Member
  • San Diego, California, U.S.A.
User Info
(08-28-2012, 07:43 PM)celestino Wrote: No so lucky, Freddy. We are talking about computers, after all! Hee hee.

Yes, and today I was hit up three or four times by the infamous CloudFare error message. Angry

2 11,211
Reply
 08-28-2012, 08:03 PM
#6
User Info
(08-28-2012, 07:52 PM)freddy Wrote:
(08-28-2012, 07:43 PM)celestino Wrote: No so lucky, Freddy. We are talking about computers, after all! Hee hee.

Yes, and today I was hit up three or four times by the infamous CloudFare error message. Angry

I think it's time we take out those DNS servers in California and beat them into submission. Tongue

40 5,830
Reply
 08-28-2012, 08:06 PM
#7
  • freddy
  • Senior Member
  • San Diego, California, U.S.A.
User Info
Hey, if it works then I'm all for it! Biggrin

2 11,211
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)