08-28-2012, 03:48 PM
#1
User Info
Firstly, thank you to Andrew and those who help this great forum run smoothly.

I have noticed that I will frequently click on the last page of a thread and will have this error message appear "The thread you requested does not exist" or something to that effect.

47 1,270
Reply
 08-28-2012, 05:07 PM
#2
  • mikeperry
  • Senior Member
  • St Louis via the UK
User Info
Hi

Take a look here for an explanation...

Take care, Mike

23 1,872
Reply
 08-28-2012, 07:23 PM
#3
User Info
(08-28-2012, 03:48 PM)kentclark Wrote: Firstly, thank you to Andrew and those who help this great forum run smoothly.

I have noticed that I will frequently click on the last page of a thread and will have this error message appear "The thread you requested does not exist" or something to that effect.

I think the thread Mike posted will help you out.

(08-28-2012, 05:07 PM)mikeperry Wrote: Hi

Take a look here for an explanation...

Take care, Mike

that's probably the problem, I'm guessing.

40 5,830
Reply
 08-28-2012, 07:31 PM
#4
User Info
Thank you both, Mike and Andrew. Sorry I missed that explaination.

47 1,270
Reply
 11-14-2012, 08:27 PM
#5
User Info
How often does that task run? We've got quite a few threads with that issue.

9 2,988
Reply
 11-15-2012, 01:42 PM
#6
User Info
(11-14-2012, 08:27 PM)asharperrazor Wrote: How often does that task run? We've got quite a few threads with that issue.

I don't know exactly which task it is so I'm uncertain. I did manually update the forum information so everything should be fine for now.

40 5,830
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)