01-13-2013, 07:20 PM
#1
  • MickToley
  • Hi, I'm Mike and I'm a shave soap addict
  • Brooklyn, NY
User Info
I started receiving this message after sending pm's. This started either last night or today.

[Image: 3cunk.jpg]

10 1,120
Reply
 01-13-2013, 07:25 PM
#2
  • beartrap
  • Resident Цирюльник
  • Southern California
User Info
Yes, I get them on every PM. The message goes through though, I thought it was me.

88 4,233
Reply
 01-13-2013, 07:30 PM
#3
User Info
I've seen it a few times as well but not too often.

31 7,912
Reply
 01-13-2013, 08:09 PM
#4
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
I've ben seeing it too fairly consistently over the weekend.

91 17,803
Reply
 01-13-2013, 08:14 PM
#5
  • MickToley
  • Hi, I'm Mike and I'm a shave soap addict
  • Brooklyn, NY
User Info
(01-13-2013, 07:25 PM)beartrap Wrote: Yes, I get them on every PM. The message goes through though, I thought it was me.

I realized that when I tried to send another one and was notified that it had went through.

10 1,120
Reply
 01-13-2013, 08:16 PM
#6
User Info
I updated tapatalk a few days ago and it appears this error is related to it.

do you happen to be on tapatalk when trying to send the PM?

I haven't seen that error yet using the desktop version.

40 5,830
Reply
 01-13-2013, 08:20 PM
#7
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
I don't use tapatalk...

91 17,803
Reply
 01-13-2013, 08:23 PM
#8
User Info
(01-13-2013, 08:20 PM)ben74 Wrote: I don't use tapatalk...

and you're getting the same error?

40 5,830
Reply
 01-13-2013, 08:25 PM
#9
  • beartrap
  • Resident Цирюльник
  • Southern California
User Info
I don't use tapatalk either. I get it on PC.

88 4,233
Reply
 01-13-2013, 08:25 PM
#10
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
Yes on my Mac desktop and my iPad.

Not ever single PM, but most.

91 17,803
Reply
 01-13-2013, 08:26 PM
#11
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
I'm not sure if the text is exactly the same, but it's from MyBB...

91 17,803
Reply
 01-13-2013, 08:32 PM
#12
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
Just sent a PM from my desktop and no error message. Do you need me to try sending one from my iPad?

91 17,803
Reply
 01-13-2013, 08:40 PM
#13
User Info
(01-13-2013, 08:32 PM)ben74 Wrote: Just sent a PM from my desktop and no error message. Do you need me to try sending one from my iPad?

nah, the error message in the OP should be sufficient enough.

40 5,830
Reply
 01-13-2013, 08:42 PM
#14
  • MickToley
  • Hi, I'm Mike and I'm a shave soap addict
  • Brooklyn, NY
User Info
I don't use tapatalk.

10 1,120
Reply
 01-13-2013, 11:03 PM
#15
  • Johnny
  • Super Moderator
  • Wausau, Wisconsin, USA
User Info
I've gotten this message a couple of time just replying to a post.

173 23,494
Reply
 01-14-2013, 03:06 PM
#16
User Info
I uploaded a file that had a few fixes in it. let me know if you see the errors still.

40 5,830
Reply
 01-14-2013, 03:12 PM
#17
  • MickToley
  • Hi, I'm Mike and I'm a shave soap addict
  • Brooklyn, NY
User Info
All good

10 1,120
Reply
 01-14-2013, 06:14 PM
#18
  • ben74
  • Administrator
  • Perth, Australia
User Info
The issue seems to be resolved for me too, thanks Andrew!

91 17,803
Reply
 01-14-2013, 06:22 PM
#19
  • beartrap
  • Resident Цирюльник
  • Southern California
User Info
Good here as well. Outstanding Andrew, as always!

88 4,233
Reply
Users browsing this thread: 1 Guest(s)